Wijnblad transparant

Wijnvisie

Het aanbod van wijnen is ontzettend groot. Op verschillende manieren kan de wijn bij jou op tafel komen. We hebben ervoor gekozen om één land te voeren: Frankrijk. En binnen dat land nog eens specifieke gebieden te kiezen. Eénmaal in dat gebied gaan we graag op zoek naar wijnen, die we zelf willen drinken. Daaraan doen we geen enkele concessie. Als een wijn niet helemaal naar onze zin is, dan voeren we die niet. Het resultaat is, dat we een assortiment kunnen presenteren, waar we voor de volle 100% achter staan. Een belangrijk aspect daarbij is, dat door de rechtstreekse import bij veelal kleine wijnboeren we een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. 

We hechten eraan om onze klanten te kennen en die van goed wijnadvies te voorzien. De passie van de wijnboer brengen we daarom graag in een persoonlijk gesprek over. We ontvangen je met plezier in onze fraaie wijnproefruimte op de Hyacinthweg 71 in Den Haag. Ook met een klein gezelschap ben je van harte welkom om kennis te maken met ons aanbod.

Vanaf september 2015 mag Jacques zich ‘Registervinoloog van de Wijnacademie’ noemen. Jitske rondde in oktober 2022 haar opleiding af en ook zij is ‘Registervinoloog van de Wijnacademie’. Deze professionele wijnopleiding wordt verzorgd door de Wijnacademie (in voorheen Maarn, thans Zeist). Gedurende een jaar word je getraind in het organoleptisch en analytisch proeven en daarnaast worden alle wijnlanden van de wereld behandeld. Heel inspirerend en leerzaam is de wijnstudiereis naar de Bourgogne en Champagne óf Bordeaux, die onderdeel van de opleiding is. 

Jacques van den Hoogen
Registervinoloog van de Wijnacademie

Jitske Zitman
Registervinoloog van de Wijnacademie