Delicatessen
Zalm en kaviaar van De Kaviarist
De Kaviarist, bekend van kaviaar, heeft zich inmiddels gespecialiseerd in gerookte zalmproducten. Deze delicatessen zijn nu exclusief bij ons verkrijgbaar.
De excellente zalm komt van verantwoorde bassinkwekerijen in de open oceaan, pal buiten de fjorden van Noorwegen.
We hebben getrancheerde zalm en ‘Coeur de saumon’, het allerbeste deel van de zalm.
Kaviaar is het ultieme gastronomische feestje! De Keluga Amour van de Huso Dauricus steur heeft prachtige ronde eitjes en is romig met nootachtige tonen.
Voor ons actuele assortiment klik Delicatessen bij WVdH.
Wildernisvlees
Lekker eten en een mooi glas wijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Wijnkoperij Van den Hoogen faciliteert al enkele jaren het afhaalpunt voor Wildernisvlees van de Stichting FREE Nature. Het vlees is afkomstig van oude runderrassen en paarden die in kuddes leven in de Nederlandse natuur.
Eendenboerderij Foie Gras Rabuat
Op één van de laatste wijnreizen door Frankrijk kwamen we terecht op de eendenboerderij van Jérôme Rabuat in het plaatsje Méré, iets ten noorden van Chablis. Hij houdt daar eenden met vrije uitloop in de natuur.
Van deze scharreleenden maakt hij verrukkelijke producten, zoals foie gras de canard, vijgen gevuld met foie gras, confits de canard, magret de canard en diverse mousses de canard. Exclusieve import door Wijnkoperij Van den Hoogen zorgt ervoor dat deze delicatessen in Nederland verkrijgbaar zijn.
Voor ons actuele assortiment klik Delicatessen bij WVdH.
Bosvarkentjesvlees
Wij hebben ook prachtig Bosvarkentjesvlees in het assortiment.
In de bossen op Landgoed Zuylestein, gelegen in de buurt van Leersum, scharrelen diverse rassen varkentjes rond, op zoek naar beukennoten en eikeltjes. Biologischer kun je het niet krijgen!
Wijnkoperij Van den Hoogen fungeert als verkooppunt voor groot Den Haag.
Vraag ons naar de diverse producten, die we geportioneerd, gevacumeerd en diepgevroren kunnen leveren.