Wijnblad transparant

Wijnproeverijen

Wijnkoperij Van den Hoogen is regelmatig deelnemer op (wijn)beurzen. We laten je dan een mooie selectie uit ons wijnassortiment proeven. Als je bij ons in het bestand staat, ontvang je automatisch via de wijnmailing de uitnodiging hiervoor.

Daarnaast verzorgen we graag wijnproeverijen met collega’s, die op dezelfde manier wijn importeren als wij. Met passie voor de wijnen en dat graag willen delen met andere wijnliefhebbers. Dat is leuk, boeiend en leerzaam. Deze proeverijen doen we op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Ook organiseren we proeverijen met slechts enkele proevers. Dat kan een vriendenclubje zijn. Of voor personen, die in alle rust mooie wijnen willen uitzoeken.

De proeverijen kleden we graag aan met een wijn-spijscombinatie. Op een najaarsproeverij bijvoorbeeld, hadden we een heerlijke steak tartare van wildernisvlees bij de te proeven Morgon (Cru uit de Beaujolais).

We verzorgen ook graag de wijnen voor lunches, diners of partijen, waarbij het belangrijk is dat bij de verschillende gerechten de juiste wijnen worden gekozen. Voor een gedegen wijn-spijsadvies kunnen we naast de Franse wijnen uit het eigen assortiment putten uit de wijnen van veel collega-wijnimporteurs. Het opreden als ‘sommelier-privé’ (al dan niet in combinatie met een thuiskok) behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt ons, Jacques van den Hoogen en Jitske Zitman, altijd vragen naar de individuele opties. Graag tot ziens in onze wijnproefruimte aan de Hyacinthweg 71 in Den Haag!

De gerenommeerde Haagse kunstgalerie Dürst Britt & Mayhew vierde haar eerste lustrum en Wijnkoperij Van den Hoogen verzorgde de wijnen op de opening van deze jubileumtentoonstelling (februari 2020).

Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek

Wijnkoperij Van den Hoogen was deelnemer aan de Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek. Jacques van den Hoogen was met een stand aanwezig op de Internationale Wijnmarkt.

Meer informatie over dit jaarlijkse evenement vind je op nederlandsewijnfeesten.nl

Wijnproeverij in samenwerking met het Gouden Kalf