Wijnblad transparant

Delicatessen

Grasgevoerd Black Angus kwaliteitsvlees van Neder-Oudland

Sinds het einde van de 18e eeuw staat boerderij ’t Groenewoud in de polder Neder-Oudland, die zich tussen de historische steden IJsselstein en Montfoort bevindt. In de uiterwaarden van de Hollandse IJssel verzorgen Jochem en Gerline Lekkerkerker hun koppel van zo’n tachtig Black Angus runderen. Van het vroege voorjaar tot in de late herfst zijn de dieren buiten te vinden, waarbij moeder en kalf nimmer gescheiden worden. Diervriendelijk vlees in optima forma en bovendien bijzonder lekker!

Voor ons actuele assortiment klik Grasgevoerd Black Angus kwaliteitsvlees.

Paling van Eveleens

De onovertroffen palingfilet van Eveleens is verkrijgbaar bij Wijnkoperij Van den Hoogen. De bekende palingrokerij aan de Ringvaart in Burgerveen bezorgt deze versgerookte delicatesse bij ons voor groot Den Haag.

Wij zijn op afspraak alle dagen van de week open voor afhalen.
Voor ons actuele assortiment klik Delicatessen bij WVdH.

Zalm en kaviaar van De Kaviarist

De Kaviarist, bekend van kaviaar, heeft zich inmiddels gespecialiseerd in gerookte zalmproducten. Deze delicatessen zijn nu exclusief bij ons verkrijgbaar. 
De excellente zalm komt van verantwoorde bassinkwekerijen in de open oceaan, pal buiten de fjorden van Noorwegen. 
We hebben getrancheerde zalm en ‘Coeur de saumon’, het allerbeste deel van de zalm.
Kaviaar is het ultieme gastronomische feestje! De Keluga Amour van de Huso Dauricus steur heeft prachtige ronde eitjes en is romig met nootachtige tonen.
Voor ons actuele assortiment klik Delicatessen bij WVdH.

Wildernisvlees

Lekker eten en een mooi glas wijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Wijnkoperij Van den Hoogen faciliteert al enkele jaren het afhaalpunt voor Wildernisvlees van de Stichting FREE Nature. Het vlees is afkomstig van oude runderrassen en paarden die in kuddes leven in de Nederlandse natuur.

Eendenboerderij Foie Gras Rabuat

Op één van de laatste wijnreizen door Frankrijk kwamen we terecht op de eendenboerderij van Jérôme Rabuat in het plaatsje Méré, iets ten noorden van Chablis. Hij houdt daar eenden met vrije uitloop in de natuur. 
Van deze scharreleenden maakt hij verrukkelijke producten, zoals foie gras de canard, vijgen gevuld met foie gras, confits de canard, magret de canard en diverse mousses de canard. Exclusieve import door Wijnkoperij Van den Hoogen zorgt ervoor dat deze delicatessen in Nederland verkrijgbaar zijn.
Voor ons actuele assortiment klik Delicatessen bij WVdH.

De groep jongere eenden in de stal.
De volwassen eenden rusten buiten onder de boom in de schaduw.
Eendenhoeder Jérôme Rabuat (links) en Jacques (juli 2019).

Bosvarkentjesvlees

Wij hebben ook prachtig Bosvarkentjesvlees in het assortiment.
In de bossen op Landgoed Zuylestein, gelegen in de buurt van Leersum, scharrelen diverse rassen varkentjes rond, op zoek naar beukennoten en eikeltjes. Biologischer kun je het niet krijgen!
Wijnkoperij Van den Hoogen fungeert als verkooppunt voor groot Den Haag.
Vraag ons naar de diverse producten, die we geportioneerd, gevacumeerd en diepgevroren kunnen leveren.