Wijnproeverijen

Wijnkoperij Van den Hoogen is regelmatig deelnemer op (wijn)beurzen. Ik laat je dan  een mooie selectie uit mijn wijnassortiment proeven. Als je bij mij in het bestand staat, ontvang je automatisch via de wijnmailing de uitnodiging hiervoor.

Daarnaast verzorg ik graag wijnproeverijen met collega's, die op dezelfde manier wijn importeren als ik. Met passie voor de wijnen en dat graag willen delen met andere wijnliefhebbers. Dat is leuk, boeiend en leerzaam. Deze proeverijen doe ik op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Ook organiseer ik proeverijen met slechts enkele proevers. Dat kan een vriendenclubje zijn. Of voor personen, die in alle rust mooie wijnen willen uitzoeken.

De proeverijen kleed ik graag aan met een wijn-spijscombinatie. Op een najaarsproeverij bijvoorbeeld, had ik een heerlijke steak tartare van wildernisvlees bij de te proeven Morgon (Cru uit de Beaujolais).

Je kunt mij, Jacques van den Hoogen, altijd vragen naar de individuele mogelijkheden. Graag tot ziens in mijn wijnproefruimte aan de Hyacinthweg 71 in Den Haag!

 

Hieronder zie je enkele foto's van proeverijen.

 

 

 

 

                                                           

Wijnproeverij met zes wijnliefhebbers.

Wijnproeverij 22 november 2015