Wijnproeverijen

Wijnkoperij Van den Hoogen is regelmatig deelnemer op (wijn)beurzen. Ik laat je dan een mooie selectie uit mijn wijnassortiment proeven. Als je bij mij in het bestand staat, ontvang je automatisch via de wijnmailing de uitnodiging hiervoor.

Daarnaast verzorg ik graag wijnproeverijen met collega's, die op dezelfde manier wijn importeren als ik. Met passie voor de wijnen en dat graag willen delen met andere wijnliefhebbers. Dat is leuk, boeiend en leerzaam. Deze proeverijen doe ik op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Ook organiseer ik proeverijen met slechts enkele proevers. Dat kan een vriendenclubje zijn. Of voor personen, die in alle rust mooie wijnen willen uitzoeken.

De proeverijen kleed ik graag aan met een wijn-spijscombinatie. Op een najaarsproeverij bijvoorbeeld, had ik een heerlijke steak tartare van wildernisvlees bij de te proeven Morgon (Cru uit de Beaujolais).

Je kunt mij, Jacques van den Hoogen, altijd vragen naar de individuele mogelijkheden. Graag tot ziens in mijn wijnproefruimte aan de Hyacinthweg 71 in Den Haag!

 

Hieronder enkele foto's van proeverijen.

 

 

 

 

                                                           

Besloten wijnproeverij.

Wijnproeverij met veel wijnliefhebbers!

Nederlandse Wijnfeesten 2019 in Groesbeek

Wijnkoperij Van den Hoogen is deelnemer aan de Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek. Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 is Jacques van den Hoogen met een stand aanwezig op de Internationale Wijnmarkt. Je kan beide dagen van 13u tot 19u mooie wijnen proeven en kopen.

Meer informatie over dit jaarlijkse evenement vind je op nederlandsewijnfeesten.nl